Lastentarvikkeet

Myymme vain laadukkaita merkkejä ja turvalliseksi tutkittuja tuotteita.

!

Turvaistuin polkupyörään

Paino: kg
!
Turvalliseen pyöräilyyn lapsen kanssa. Sopii lapselle, joka osaa istua (+ 6 m). Lapsen voi nähdä koko ajan liikenneturvallisuuden vaarantumatta. Lapsi näkee ympäristön, lapsen kanssa voi keskustella kääntymättä ja lapsi voi jopa nukkua tarvittaessa. Sijainti parempi kuin takatelineelle tulevassa istuimessa: painopiste pyörässä säilyy keskellä, teline on helppo irrottaa ja satulan taakse taakse jäävä tila voidaan hyödyntää muuhun käyttöön. Pakkaus sisältää istuimen ja kiinnitystangon kaikkine asennustarvikkeineen.

Turvaistuin polkupyörään Deluxe

Paino: kg
!
Turvalliseen pyöräilyyn lapsen kanssa. Sopii lapselle, joka osaa istua (+ 6 m). Lapsen voi nähdä koko ajan liikenneturvallisuuden vaarantumatta. Lapsi näkee ympäristön, lapsen kanssa voi keskustella kääntymättä ja lapsi voi jopa nukkua tarvittaessa. Sijainti parempi kuin takatelineelle tulevassa istuimessa: painopiste pyörässä säilyy keskellä, teline on helppo irrottaa ja satulan taakse taakse jäävä tila voidaan hyödyntää muuhun käyttöön. Pakkaus sisältää istuimen ja kiinnitystangon kaikkine asennustarvikkeineen. Deluxe mallissa pehmeämmät pehmusteet.

Avent pullosetti + sterilointiastia

Avent_set
Paino: kg
!

Sisältää tuotteet Avent SCF271 ja SCD271. Sterilointiastia mikroaaltouuniin ja neljän pullon sarjan tutteineen, lisäksi silikonitutti (0-6 m) ja pulloharja. Pullot 2kpl 260 ml ja 2 kpl 125 ml. Pulloihin 2 kpl minitutteja ja 2 kpl hitaan virtauksen tutteja.

 

0% BPA