keinu1

Keinut

Tarjoamme valikoiman laadukkaita keinuja lapsille. Huippuluokan julkisten leikkikenttien mallista aina edulliseen, mutta silti turvalliseen kotikeinuun.

!

Keinun istuin ketjuilla ProLUX

Keinu_proLUX
Paino: kg
!
Turvallinen, pienten lasten keinu. Soveltuu julkisiin leikkipuistoihin tai vaativalle ostajalle kotipihan keinuksi. Metallirunko, pehmustetut kumipäällysteiset osat, kestää sään ja UV-säteilyn rasitukset. Neljä ripustuspistettä. Ketjut ruostumatonta terästä, pituus 2.1 metriä, sisältyvät toimitukseen. Hyväksytty malli, mm. TÜV.  
Istuimen mitat : 42 x 33 x 28 cm, ketjut 1.80 m. Lähetyksen paino 7 kg.

Keinun istuin ketjuilla Pro1Baby

Keinu_pro1_baby
Paino: kg
!
Turvallinen, pienten lasten keinu. Soveltuu julkisiin leikkipuistoihin tai vaativalle ostajalle kotipihan keinuksi. Metallirunko, pehmustetut kumipäällysteiset osat, kestää sään ja UV-säteilyn rasitukset. Neljä ripustuslenkkiä. Ketjujen pituus 1.8 metriä, sisältyvät toimitukseen. Hyväksytty malli, mm. TÜV.  
Istuimen mitat : 46 x 30.5 x 22.5 cm, ketjut 1.8 m. Lähetyksen paino 9 kg.

Keinun istuin Pro1Baby

Keinu_pro1_ik
Paino: kg
!
Turvallinen, pienten lasten keinu. Soveltuu julkisiin leikkipuistoihin tai vaativalle ostajalle kotipihan keinuksi. Metallirunko, pehmustetut kumipäällysteiset osat, kestää sään ja UV-säteilyn rasitukset. Neljä ripustuslenkkiä.  Hyväksytty malli, mm. TÜV.  
Istuimen mitat : 46 x 30.5 x 22.5 cm. Lähetyksen paino 7 kg.

Keinun istuin ketjuilla Pro2

Keinu_pro2
Paino: kg
!
Turvallinen lasten keinu. Soveltuu julkisiin leikkipuistoihin tai vaativalle ostajalle kotipihan keinuksi. Metallirunko, pehmustettu kumipäällysteinen istuin, kestää sään ja UV-säteilyn rasitukset. Ketjujen pituus 1.8 metriä, sisältyvät toimitukseen. Hyväksytty malli, mm. TÜV.  
Istuimen mitat :  18 x 45 x 3 cm, ketjut 1.8 m. Lähetyksen paino 6 kg. Istuimen väri sininen, punainen tai vihreä.

Pesäkeinu Pro1 120 cm

Keinu_round120
!
Soveltuu julkisiin leikkipuistoihin tai vaativalle ostajalle kotipihan keinuksi. Metallirunko, pohjaverkko ja narulla verhoillut reunaosat, kestää sään ja UV-säteilyn rasitukset. Neljä ripustuslenkkiä. Köysien pituus 2.1 metriä, sisältyvät toimitukseen. Hyväksytty malli, mm. TÜV.  
Mitat, halkaisija 1.20 m, reunan korkeus 15 cm, asennuskorkeus 2.50 m. Lähetyksen paino 30 kg

Pesäkeinu Basic 100 cm

Keinu_round100
Paino: kg
!
Pohjaverkko ja verhoiltu reunaosa, kestää sään ja UV-säteilyn rasitukset. Neljä ripustuslenkkiä. Köysien pituus 2.1 metriä, sisältyvät toimitukseen. Hyväksytty malli, mm. TÜV.  
Mitat, halkaisija 1.00 m, reunus 15 mm, asennuskorkeus 2.50 m. Kantavuus max. 100 kg. Lähetyksen paino 5 kg

Keinukuusio

KK_tuta6
!

Rakennelman koko 5.8 x 6.6 m. Vaadittu alue 11.3 x 11.3 m.

Soveltuu kuntien, taloyhtiöiden tai päiväkotien piharakennukseen. Lopullinen hinta tarjouksen mukaan sisältäen rahdit ym.