FAQ, usein kysytyt kysymykset

 

!

Aihe: Asiakas

!
Double-click here to change image

 

Kysymys: Haluaisin tilata tuotteita yksityishenkilönä, miten menettelen ?

Vastaus: Ensisijaisesti tilaus kannattaa tehdä sivustomme verkkokaupan kautta, kaikki tiedot tulevat varmasti oikein, kun olet ne itse tarkistanut. Jos verkkokaupan käyttö on jostain syystä hankalaa, lähetä vastaavat tiedot sähköpostilla myynti@nadenex.fi   Tilauksen voi tehdä myös puhelimitse, 044-2608345, varmimmin klo 11-17 työpäivisin.

Kysymys: Haluasin tilata tuotteita yrityksellemme, miten toimin ?

Vastaus: Ensisijaisesti tilaus kannattaa tehdä sivustomme verkkokaupan kautta, kaikki tiedot tulevat varmasti oikein, kun olet ne itse tarkistanut. Jos yrityksellänne on käytössä oma tilauslomake, lähetä se tai vastaavat tiedot sähköpostilla myynti@nadenex.fi   Tilauksen voi tehdä myös puhelimitse, 044-2608345, varmimmin klo 11-17 työpäivisin. Yritys saa asianmukaisen laskun sähköpostiin sekä erillisen paperilaskun paketissa. Laskutusasiakkaille ensisijainen laskutusmuoto on sähköpostin kautta lähetetty lasku, jos erityisesti tarpeen, lähetetään paperilasku. Laskutusasiakkaaksi haluavan kannattaa ottaa yhteyttä myyntiimme ennen ensimmäistä tilausta.

Kysymys: Edustan koulua, kuntaa, valtion laitosta, suuryritystä tms. Miten laskutus toimii ?

Vastaus: Laskutusosasto päättää asiakkaan laskutus- ja luottokelpoisuuden. Kun tilaus on todettu asianmukaiseksi ja tilaajalla on oikeudet tehdä ko. tilaus, yleensä laskutukselle ei ole estettä.

Aihe: Tuotteet

!
Double-click here to change image

Kysymys: Missä maassa tuotteenne on valmistettu ?

Vastaus: Suurimman osan (esim. kaikki pakkaustarvikkeet) alkuperämaa on Puola, osittain myös Kiina, Taiwan ja Japani.

 

Kysymys: Vastaavan näköisiä tuotteita on usealla eri kaupalla tarjolla. Ovatko tuotteet laadullisesti kilpailukykyisiä?

Vastaus: Kyllä ovat. Jos saamme yhtään reklamaatiota, jossa tuotteen laatu ei vastaa ennakko-odotuksia, otamme asian vakavasti. Tuote todennäköisesti poistetaan valikoimista jo yhden reklamaation jälkeen.

 

 

 

Aihe : Yritys

!
Double-click here to change image

Kysymys: Onko paketit.com luotettava verkkokauppa?

Vastaus: Yritys on toiminut vuodesta 2012. Luonnollisesti yritys on rekisteröity Puolaan, mutta myyntiä hallinnoidaan suomalaisten toimesta. Kaikissa kysymyksissä meitä voi lähestyä helposti suomenkielellä.

 

Kysymys: Mistä maasta tavarat tulevat suomalaiselle asiakkaalle ?

Vastaus:  Osa lähetyksistä toimitetaan Gdanskin toimipaikasta. Pakkauksen koosta riippuen, lähetys tulee Postiin tai kuriirin (DPD) toimesta perilletuotuna. Pakkaustarvikkeet tulevat suurimmaksi osaksi Tallinnan varastolta.

Vuonna 2016 on siirrytty uuteen käytäntöön. Suurin osa pakkaustarvikkeista lähetetään

Tallinnan uudelta varastolta. Toimitusajat nopeutuvat radikaalisti, varastotuotteet saatte

pääkaupunkiseudulle jopa seuraavaksi työpäiväksi ja muualle Suomeen ylihuomiseksi.

Toimitusajan lyhennys koskee kuplapusseja, sellofaanipusseja, suljinpusseja, kartonkirasioita.

Tuotetiedoissa on mainittu ohjeellinen toimitusaika.

 

 

 

Kysymys: Mikä on tuotteiden ALV-prosentti ?

Vastaus: ALV-prosentti muodostuu laskutusmaan mukaan. Laskutettaessa Tallinnan varastolta ALV on Viron 20%. Yksityisille se sisältyy tuotteen hintaan, yrityksille myynti on ilman ALV (yhteisömyynti).

 

 

Aihe:Toimitukset

!
Double-click here to change image

Pakkaustarvikkeet toimitetaan nyt suurimmalta osin Tallinnan varastolta, toimitus jopa samana tai seuraavana päivänä. Tilaukset, jotka toimitetaan Puolasta, tulevat postin tai kuriirin (DPD:n) kautta. Toimitusaika tilauksille vaihtelee lyhyimmillään n. 2 päivästä n. 2 viikkoon. Jos tilaat muutaman paketin pakkauspusseja, on todennäköistä, että saat ne suoraan varastosta toimitettuna. Suuremmissa tilausmäärissä saattaa olla, että täydennystä joudutaan ottamaan tehtaalta, joten toimitukseen tulee muutama lisäpäivä. Koska tarkoitus on myydä tuotteet edulliseen hintaan, niitä ei varastoida Suomessa. Tuotetiedoissa lukee arvioitu toimitusaika: 1-2 päivää= tavaraa on Tallinnan varastolla heti lähtöön, 14 pv= tavara tulee Puolan varastolta ja kestää jonkin aikaa.