Blixtlåspåsar

Blixtlåspåsar

Salpapåsar. Vi har ett brett utbud av brickpåsar i olika storlekar för förpackning och förvaring. Produkten kan också kallas “plastpåse med förslutning” eller “minigrip-påse”.

En förseglad väska är en mycket praktisk produkt för många olika förpackningstillämpningar. Våra kunder använder väskor för leksaker, prydnadsföremål, fiskeredskap, elektroniska varor, godis, bär, proteser, hjälpmedel osv. Listan är oändlig. Våra förpackningspåsar är mycket mångsidiga produkter.

Du kan öppna och stänga påsen med ett enda svep. Materialet är LDPE-plast av hög kvalitet.

Det angivna priset för produkten är alltid priset för en påse med 100 stycken.

Storleks etikett bredd x djup mm. I vårt breda sortiment hittar du många olika storlekar på väskor.

Alla brickpåsar i vårt sortiment är livsmedelsgodkända och lämpar sig mycket väl för livsmedelsförpackningar.

Du hittar hela vårt sortiment av brickväskor här .

FLER STORLEKAR PÅ SITTPÅSAR HÄR

PAKETIT.COM

Onlinebutiken Paketit.com har funnits sedan 2012. Vårt främsta mål har alltid varit en nöjd kund som vill komma tillbaka och handla igen. Vi har ett brett sortiment av förpackningstillbehör, där de mest populära produktgrupperna är cellofanpåsar och plastpåsar med förslutning. Vi är särskilt kända för vårt stora sortiment av cellofanpåsar, som ständigt växer med de storlekar som våra kunder behöver. I Paketit.coms nätbutik finns ett brett utbud av förpackningsmaterial av hög kvalitet. Våra produkter levereras med snabb leveranstid. Leveranserna lämnar lagret i Kerava varje vardag. Kunden kan välja om försändelsen ska gå via Matkahuolto eller Postens logistikkedja. Paketleveranser i hela Finland smidigt. Leveranserna levereras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar efter beställningen. Paketit.coms nätbutik erbjuder låga priser inte bara för företag utan även för privatpersoner och samhällen. Vår kundkrets är mycket bred, från enskilda konsumenter till landets största företag. Alla kunder, stora som små, är välkomna att komma och bli betjänade. Vi har också vår egen produktimport så om du inte kan hitta den produkt du söker i vår webbutik, kan du skicka in en förfrågan antingen via formuläret på “kontaktuppgifter” bladet på hem sidan eller via telefon.

I regel beställer man produkter via webbutiken genom att lägga produkten i kundvagnen och betala för innehållet i kassan. All kundinformation behandlas konfidentiellt. De kontaktuppgifter som begärs i samband med beställningen kommer inte att användas i något annat syfte än för att leverera beställningen eller för att lösa eventuella oklarheter i den. När du beställer från webbutiken måste du ha läst och godkänt de leveransvillkor som gäller vid beställningstillfället. Du kan också beställa produkter via e-post, skicka produktnamn, antal, namn, kontaktuppgifter och faktureringsadress till info@paketit.com. Du kommer att få en a konto-faktura via e-post och när betalningen är gjord och när ni betalat fakturan levererar vi din beställning. Beställningar kan också lämnas in per telefon, Tel. 050-5567727. Kunden godkänner de leveransvillkor som gäller för varje beställning. Alla priser i Paketit.com:s webbutik inkluderar 24 % moms . Vi är en webbutik som ägs av det finska familjeföretaget Pakker Oy. Vårt kontor ligger i Savio, Kerava. Paketit.com-produkterna säljs av Pakker Oy, företags-ID 3274902-4. Paketit.com säljer produkter till privatpersoner och företag i Finland och EU. Produktpriserna inkluderar mervärdes skatt (moms 24). Vi förbehåller oss rätten att ändra priser och leveranskostnader. Kontaktuppgifter: e-post: info@paketit.com, telefon: 050-5567727, postadress: Saviontie 20 hall 5, 04260 KERAVA

NÄR DU KLICKAR PÅ MINST 10 ARTIKLAR I DIN VARUKORG -> – AKTIVERAS RABATTEN PÅ 10 %.