Webbutikens leverans villkor

Gäller från 01.01.2019

Översikt över webbutiken

Paketit.com produkter säljer LedLife Oy, FO-nummer 2928824-7. Vi säljer produkter till vuxna individer i Finland och inom EU. Produktpriserna inkluderar mervärdes skatt (moms 24). Vi förbehåller oss rätten att ändra priser och portokostnader.

Kontaktinformation för webbutiken
E-post: info@paketit.com
Telefon: 040-5533908
Post adress: Cylindergränd 1, 10620 Ekenäs

Beställning

Produkterna bör främst beställas via Internet via kundvagnen på www.paketit.com

Alla e-handelsordrar bekräftas via e-post, vilket anger priset på beställningen, leverans kostnaden och de beställda artiklarna. För att få en order bekräftelse måste du ange en e-postadress när du beställer.

Du kan även beställa produkter via e-post istället för på onlinebutiken, ange produkt koder/produkt namn, beställningsmängden, namn-och kontakt information samt fakturerings adress. Du kommer att få en a konto-faktura via e-post och när betalningen är gjord och när ni betalat fakturan levererar vi din beställning.

Beställningar kan också lämnas in per telefon, Tel. 040-5533908.

Kunden samtycker till leverans villkoren som är i kraft vid varje beställning.

Orderbekräftelse

Vi kommer att skicka en order bekräftelse via e-post med den gjorda beställningen som innehåller:

 • Beställda produkter
 • Kontakt information för säljaren
 • Fakturans slutsumma

Moms

Leveranser alla priser som visas i Paketit.com butiken inkluderar mervärdes skatt (VAT) 24.

Leveranser

Vi skickar iväg produkter varje arbets dag. Leverans tid för produkter i lager, beroende på produkt, 1-4 dagar. När du betalar via faktura eller bank överföring, Vänligen observera överföringstiden mellan olika banker, vi levererar de beställda föremålen när betalningen visas i vårt system. Om leveranstiderna ändras vid onormala omständigheter, meddelas det på hemsidan för paketit.com skilt. Om produkten är i slut vid beställningen, kommer vi som regel att leverera produkterna inom 1-4 veckor efter din beställning.

Frakt

-Leverans till post (post paket) 5,95 EUR
-Leverans till paketautomat 5,90 EUR
-Leverans till din destination Express-paket 13,00 EUR
(I denna leverans metod är en försändelse till företagets destination på leverans adressen mellan 8-16. Posten kommer inte att kontakta kunden och om det inte finns någon under leveranstiden på den adress som anmälas kommer paketet att skickas till den lokala posten för upphämtning.
-Leverans som hem paket 13,00 EUR
(I denna leverans metod kommer posten att kontakta kunden och diskuterar lämplig tid för leveransen. Leverans tiderna varierar mellan olika regioner och kan vara mellan klo. 9-21. Beställningen måste ha ett mobiltelefon nummer.)
-Matkahuolto buss paket 7,50 (levereras till närmaste eller den matkahuolto station kunden önskar för upphämtning (totalt 350 Pick-Up poäng))
-Matkahuolto distributions paket 14,00 EUR (paketet distribueras till företagets adress)
-Matkahuolto hem distribution 14,00 EUR (i rese tjänsten, paketet distribueras till konsumenten adress, det inkommande paketet meddelas via SMS till leverans tid avtalet.)
-Matkahuolto paket 6,50 EUR (leverans till stationen, agent Point eller butiks paket platsen omkring i hela Finland (totalt 1250 Pick-Up poäng))

Betalningsmetoder

Följande betalnings metoder kan användas för att betala för köpen på onlinebutiken:

 • Med PayPal betalning
 • Fakturering för företags kunder: faktura till företags kunder via e-post eller pappers faktura enligt överenskommelse
 • E-fakturering till företag: för företags kunder som tar emot elektroniska fakturor
 • Dessutom separat överenskommen för fakturering för kunder utan avtal med oss: vi levererar fakturan som en PDF-fil via e-post eller brev papper faktura enligt överenskommelse
 • Via PayForm kan du betala med bank koder, mobil plånbok, betalkort (kredit/debet), faktura eller delbetalning. Följande betalnings metoder finns tillgängliga: Andelsbank, Nordea, Danske Bank, egen Sparbank, Sparbank, Aktia, lokala Andels banker, S-bank, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa, Visa debet, Visa Electron, MasterCard och Bankkort MasterCard kort, pivo, flexion och mash.
  MobilePay: du kan betala med din MobilePay plån bok om du har aktiverat online shopping för app-inställningar. Betalningar som görs med MobilePay plånboken kommer att debiteras det betalkort som är bifogat till plån boken. Om debitering från betalkort misslyckas är det inte möjligt att betala med MobilePay plån bok i onlinebutiken.

Pivo: regler och villkor finns på vår hem sida: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/
Flexibilitet: du kan betala med en flexibel faktura eller delbetalning i mer än 4000 stycken webbutiker. Fakturan ger dig en 14 dagars betalnings period (extraavgift på EUR 4,90) och delbetalning max. 12 månader (fakturerings avgift 4,90 EUR och månads avgift 2,42). Mer information om flexibilitet på www.jousto.com
Mash: Med mash fakturan får du dina beställda objekt före betalning och du får 45 dagar av räntefri betalningstid. Du kan också välja att konvertera fakturan till en bekväm delbetalning. När du betalar med mash, kan du välja lämplig betalnings tid (3 månader, 6 månader, 9 månader, 12 månader, 18 månader, 24 månader) och du kommer att få de objekt du beställt före betalning. Du kan också betala hela beloppet när som helst utan extra kostnad. En mash-räkning eller avbetalning kan väljas som betalnings metod i Finland som är bosatt i en ålder av 20 år. Betalnings metoden är möjlig för köp från 10 till 10 000 euro. För mer information om Mash, besök https://www.mash.com/fi/kuluttajille/hinnasto
Mash Finance PLC har rätt att inspektera kredit-och adress uppgifter om kunden som betalar med mash eller delbetalning, och att bevilja eller neka kredit på grund av det. Mash Finance Corporation (2159120-9) har varit ett finskt finans bolag sedan 2007.

Bambora PayForm betalnings tjänst kontakt information
Bambora PayForm, Paybyway Oy (ID 2486559-4)
E-post: payform@bambora.com
Telefon: 029 300 5050 (vardagar kl 9-16)
Post adress: Laserkatu 6, 53850 Villmanstrand

Betalnings agent

Betalnings förmedlare för e-handel är företaget Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-ID 2486559-4), som registrerats i registret över betalnings institut som upprätthålls genom finansiell tillsyn. Betalningen sker via webb tjänsten Bambora och konto utdraget och fakturan kommer att mottas av Bambora eller Paybyway Oy. Bambora överför betalningar till online-återförsäljare. Betalningen är säker eftersom all information om betalnings transaktionen skickas via en krypterad anslutning så att ingen tredje part kan se detaljerna för betalnings transaktionen.
Affären skapas mellan kunden och onlinebutiken. Nät butiken ansvarar för alla handelsrelaterade förpliktelser.
Läs mer om Bambora: https://www.bambora.com

Fakturering för företags kunder

Vi publicerar produkterna, fakturan skickas som en PDF-fil via e-post eller som en pappers faktura som ett brev. Betalnings villkor är 14 dagar netto. Betalnings villkoren kan ändras separat. Om en företags kund har ett betalningsanmärkningar kan vi neka kunden alternativet att betala med faktura. I det här fallet levererar vi en förskottsfaktura till abonnenten. De snabbaste sättet att få produkterna är om beställningen kan beställas och betalas via webbutiken för det innebär mindre manuell arbetsbelastning från vår sida.

E-fakturering för företag

Vi levererar en elektronisk faktura till den e-fakturadata som företaget meddelat. Betalnings villkor är 14 dagar netto. Betalnings villkoren kan ändras separat. Om en företags kund har betalningsanmärkningar kan vi neka kunden alternativet att betala med faktura. I det här fallet levererar vi en förskottsfaktura till abonnenten. Lägg en beställning med paketleveransadressen och skicka omedelbart din beställning, maila din företags e-faktura adress med e-post till info (at) paketit.com Vi skickar inte iväg beställningen om affärsfaktura adressen inte ges till vår kundtjänst.

Förskottsbetalning

En kund som använder förskottsbetalning får en printbar förskottsfaktura, som han betalar. Vid användning av förskottsbetalning visas betalningen i säljarens system som halvfärdig tills kunden har betalat sina fakturor.

Byte och returvillkor

Kunden har 14 dagars utbytes- och returrätt enligt konsumentskyddslagen. Rätten att returnera gäller endast oanvända och omsättningsbara produkter. Om du vill returnera dina produkter, kontakta oss alltid via e-post före till info@paketit.com

För transaktioner mellan företag är Paketit.com inte ansvarig för direkt eller indirekt förlust, skada eller förlust av intäkter som orsakas av produkten och / eller tjänsten. Paketit.com ansvarar inte för förseningarna för de bestälda produkterna orsakat av rederiet som ansvarar för leverans av order. Paketit.com produktansvar och annat ansvar begränsas max till att återbetala affärens köpesumma. Paketit.com ansvarar inte för användarvillkoren för abonnenten om de inte stämmer överens med Paketit.com: s egna försäljningsvillkor.

Inkludera följande information till returpaketet eller e-post:

 • ditt namn, adress och telefonnummer och bankkontonummer

Returadress:

LedLife Oy (PAKETIT.COM)

Cylindergränd 1

10620 Tammisaari

Vi mottar inte återbetalningar mer än 30 dagar efter leveransen. När återbetalningen har godkänts returneras pengarna direkt till ditt konto efter att vi har mottagit och behandlat återbetalningen.

Problem med transport och defekta produkter

Om produkten har gått vilse under transporten, blivit skadad eller är felaktig produkt som levereras till kunden, måste kunden omedelbart anmäla till info (at) paketit.com eller via telefon till 040-5533908.

En anmälan om felaktig leverans eller defekt produkt måste göras inom 14 dagar från mottagandet av produkten. Om paketet blivit skadat under transporten måste kunden också omedelbart anmäla till det kontor där sändningen har hämtats.

För övrigt

Vi förbehåller oss rätten att ändra våra leveransvillkor, pris och produktinformation.

Kunden måste bekanta sig med de nuvarande leveransvillkoren innan beställningen läggs ut.

Paketit.com (LedLife Oy) hanterar all kunddata fullständigt konfidentiellt.

Paketit.com (LedLife Oy) förbinder sig att inte avslöja kundinformation till tredje part, uppgifter om upplysningen i sekretesspolicyen.

Genom att beställa från webbutiken Paketit.com eller genom att köpa produkter på ett annat sätt, ger kunden tillstånd att spara kontaktinformationen och annan information som är relaterad till beställningen till Paketit.com kund- och orderregister. Om kunden önskar kan kundinformationen i samband med beställningen kontrolleras när som helst genom att en skilld begäran från kunden. Dessutom kan kunden begära att alla kundens uppgifter tas bort från alla Paketit.com-kund- och prenumerationsregister (EU: s databeskyddningsförordning).

Den rättsliga grunden för behandling av personuppgifter är behandling av kontraktet till vilket den registrerade är part eller för ingående av förhandlingsåtgärder på begäran av den registrerade.

Den fullständiga integritetsförklaringen finns på vår hemsida på https://dev.paketit.com/integritetsförklaringen/

Fel situationer och klagomål

Vid fel, kontakta oss i första hand via e-post: info@paketit.com. Eventuella fel eller fel kommer att klargöras och vi försöker tillsammans med kunden hitta en lämplig lösning. Konsumentrådgivare i potentiella felsituationer bistås av konsumentrådgivning (http://www.kkv.fi/consumers/consultation) och i sista hand är det möjligt att hänskjuta ärendet till Consumer Disputes Board (http://www.kuluttajariita.fi).