Packningspåsar

På den här sidan hittar du alla förpacknings påsar som för tillfället finns i vårt sortiment. Klicka på bilden för att fortsätta till produkterna.

Vi har också vår egen produktimport så om du inte kan hitta den produkt du söker i vår webbutik, kan du skicka in en förfrågan antingen via formuläret på “kontaktuppgifter” bladet på hem sidan eller via telefon.

Moms på 24% ingår i alla priser.

Cellofanpåsar

PP-plast är stelt, stretchigt, “prassligt”, slit starkt. Det gemensamma namnet för materialet är “Cellofan”. Lämplig för förpackningar som kräver god transparens t.ex. böcker, kort, etc. Material tjocklek 30 m. Genomskinligt material.
Olika modeller av Cellofanpåsar:
Cellofanpåsar med självhäftande tejp
Cellofanpåsar utan tejp.
Cellofanpåsar med upphängnings hål
Cellofanpåsar med krok

Blixtlåspåsar

Bekväm blixtlåspåsar (likt Minigrip påsar) för förpackning och förvaring. Du kan öppna och stänga påsen med ett enda svep. Material LDPE.
Storleks etikett bredd x djup mm.
Alla grupper nedan accepteras för livsmedel.

Bubbelpåsar

Bubbelpåsar är lätta vadderade kuvert med en behandlad yta av kraft papper. Vit färg.
Den vadderade påsen reducerar stötar och försnabbar packningsprocessen. Bubbelpåsen är enkel och snabb att stänga med ett självhäftande starkt tejp.
På pappers ytan är det praktiskt att ange adressen och limma frimärket. Använd Bubbelpåsen för att förbättra förpackningen och se till att produkten är intakt under transporten.

Kuvert och brevpåsar

Kuvert och brevpåsar för att skicka små föremål eller papper.
Skyddstejpen håller limmet rent och användningen av kuvertet är snabbt och effektivt när det färdiga limmet kommer fram under skyddstejpet. Utsidan är vitfärgad. Insidan är blåfärgad. Färdigt lim med skyddstejp på båda sidorna.

Organza påsar

Genomskinliga organzapåsar är ett billigt alternativ för att få eleganta förpackningar. Tunna tygpåsar passar bra till exempel smycken eller kosmetika. Förpackad produkt syns igenom påsen. Bandning snabbar upp förpackande av större föremål.

Plastförpackningspåsar

Plastpåsar som lämpar sig för packning och skyddande av produkter. Materialet LDPE är certifierat för livsmedel. Utan slutare. Materialet finns i 11 olika tjock lekar, 20-140 mikron. Samma pås storlek kan vara tillgänglig i flera materialtjocklekar

Påse stängare och tejp

Stängare för påsar och tejp för plastförpackningspåsar. Påse stängare som stänger påsen med tejp och, om nödvändigt, skär av påsen.