Pakkauspussit

Tässä sivusta löytyy kaikki meidän tällä hetkellä valikoimassa olevat pakkauspussit. Klikkaamalla kuvaa pääsette jatkamaan kyseisen tuoteen osastolle.

Meillä on myös oma maahantuonti joten jos ette löydä etsimänne tuotetta meidän verkkokaupan valikoimasta voitte lähettää kyselyn joko yhteystiedot sivustolla olevassa lomakkeen kautta tai puhelimitse.

Arvonlisävero 24% sisältyy kaikkiin hintoihin.

Sellofaanipussit

PP-kalvo on jäykkä, venymätön, ”kahiseva”, kestävä. Yleinen nimi kalvolle on ”sellofaani”. Soveltuvat pakkauksiin, joissa vaaditaan hyvää läpinäkyvyyttä, kirjat, kortit jne. Kalvon paksuus 30 um. Materiaalina kirkas.
Erilaisia mallia Sellofaanipusseja:
Itseliimautuvalla nauhalla varustetut pussit
Ilman kiinnitysteippiä.
Sellofaanipussit ripustusreiällä
Sellofaanipussit ripustuskoukulla

Salpapussit

Kätevät salpapussit (Minigrip tyylinen pussi) pakkaukseen ja säilytykseen. Voit avata ja sulkea pussin yhdellä pyyhkäisyllä. Materiaali LDPE.
Kokomerkinnöissä leveys x syvyys mm.
Kaikki allaolevat ryhmät ovat elintarvikkeille hyväksyttyjä laatuja.

Kuplapussit

Kuplapussit ovat lujia pehmustettuja kirjekuoria, joiden pinta on voimapaperia, väri valkoinen.
Kuplilla vuorattu pussi vähentää kolhuja ja nopeuttaa pakkaustprosessia. Pussi on helppo ja nopea sulkea vahvan liimanauhan avulla.
Paperiseen pintaan on kätevä kirjoittaa osoite ja liimata postimerkki. Kuplapussia käyttämällä tehostat pakkaamista ja varmistat tuotteen ehjänä säilymisen lähetyksen aikana.

Kirjekuoret ja -pussit

Kirjekuoret ja kirjepussit pienien tavaroiden tai paperien lähettämiseen.
Suojateippi pitää liimapinnan puhtaana ja kirjekuoren käyttö on nopeaa ja tehokasta kun pelkkä suojateipin repäisy paljastaa valmiin liimapinnan. Ulkopuolinen väri valkoinen. Sisäpainatus sininen. Liimanauhat suojapaperilla molemmin puolin.

Organza Pussit

Läpikuultavat organzapussit ovat edullinen vaihtoehto ylelliseen pakkaamiseen. Ohuet kangaspussit sovelutuvat hyvin korupusseiksi tai kosmetiikkapakkauksiksi. Pakattu tuote näkyy läpi. Nauhakiristys nopeuttaa pakkaamista.

Muoviset pakkauspussit

Tuotteiden pakkaamiseen ja suojaamisen soveltuvat muovipussit. Materiaali LDPE, sertfioitu käytettävksi elintarvikkeiden kanssa kosketukseen. Ilman suljinta. Materiaalia on tarjolla 11 eri paksuutta, 20-140 μm. Samaa pussikokoa saattaa olla tarjolla useampaa eri vahvuutta.

Pussinsulkija sekä teippi

Pussinsulkija sekä teippi muovisiin pakkauspussiin. Pussinsulkija, joka sulkee pussin teipillä ja tarvittaessa katkaisee pussin poikki.