Metalliset postilaatikot

Postilaatikot valikoimamme käsittää useita erilaisia ja eri kokoisia tuotteita. Valikoimastamme löydät laadukkaat metalliset ja lukittavat postilaatikot. Materiaaleina pulverimaalattu teräspelti tai kokonaan ruostumattomasta teräksestä valmistetut RST postilaatikot. Paketit.com verkkokaupan metallinen postilaatikko on varma valinta. Valikoimastamme löytyvien Slim pienten postilaatikoiden ominaisuudet riittävät, jos sinulle tulee vain pieni määrä postia. Slim-laatikot ovat suosittuja erityisesti sellaisille yrityksille/kotitalouksille, joille tulee vähäinen määrä postia.. Lukollinen postilaatikko on suositeltava valinta, koska se ehkäisee postille tapahtuvaa väärinkäytöstä ja ilkivaltaa. Metallinen postilaatikko on säätä ja aikaa kestävä.  Tuotteet ovat väriltään joko ruostumattoman teräksen eli harmaan värisiä tai nykyaikaisella konetekniilalla pulverimaalattuja mustia.  Postilaatikon asennukseen on helppoa ja nopeaa. Laatikon takaseinämässä on valmiit reiät, joista laatikko on helppo ruuvata kiinni. Tarkistathan, että sinulla on oikea kiinnitysmenetelmä eri materiaaleille ennen tuotteen asennusta. Postilaatikon nimikyltti kiinnitetään postilaatikon avattavaan lippaan, josta posti lasketaan laatikon sisälle. Toimitamme posti- ja kirjelaatikot lyhyellä toimitusajalla suoraan Keravan varastolta.

Postilaatikon sijoittaminen

Postilaatikko pitää sijoittaa Posti Oy:n määrittelemään paikkaan. Postilaatikko voidaan sijoittaa osoitepaikan ulkopuolelle laatikkoryhmään, jos sijainti täyttää laissa ja Traficomin määräyksessä säädetyt vaatimukset. Postilaatikon on osoitepaikan ulkopuolelle sijoitettaessa oltava kohtuullisen matkan päässä, joka on

 • taajama-alueilla enintään 50 metriä
 • haja-asutusalueilla yleensä enintään 500 metriä, poikkeustapauksissa kilometri.

Postilaatikkojen sijoittelussa on postilain ja Traficomin määräyksen mukaan otettava huomioon muun muassa liikenneturvallisuusvaatimukset. Postilaatikon sijoittamiseen liittyen tulee olla ensisijaisesti yhteydessä suoraan Posti Oy:hyn. Kiistatapauksessa postilaatikon sijoittamisesta päättää oman kunnan rakennusvalvonta. Rakennusvalvontaviranomainen ottaa ratkaisussaan huomioon Traficomin postilaatikkojen sijoittelusta antaman määräyksen.

Paketit.com verkkokaupan kaikiin hintoihin sisältyy Arvonlisävero 24%.

KUN KLIKKAAT VÄHINTÄÄN 10KPL TUOTETTA OSTOSKORIIN -> NIIN MÄÄRÄALENNUS 10% AKTIVOITUU.

Koti » Kauppa » Sekalaiset » Postilaatikot

Näytetään kaikki 4 tulosta

Lukollinen postilaatikko SLIM musta 360 x 265 x 55 mm

45,00  Sis. alv 24%.
Lue lisää

Lukollinen postilaatikko SLIM RST 360 x 265 x 55 mm

75,00  Sis. alv 24%.
Lue lisää

Lukollinen postilaatikko musta 320 x 215 x 90 mm

Original price was: 45,00 €.Current price is: 30,00 €. Sis. alv 24%.
HUOM! TÄSSÄ POSTILAATIKOSSA SUUAUKKO ON LIIAN PIENI ISOILLE SANOMALEHDILLE
Mitat : 320 x 215 x 90 mm (K x L x S)
 • Pulverimaalattu metallinen postilaatikko
 • Mitat : 320 x 215 x 90 mm (K x L x S)
 • Paino: 1,4 kg
 • Väri : musta
 • Takaseinässä 4 kiinnitysreikää
 • Sylinterilukko ja kaksi avainta
Lukollinen postilaatikko musta 320 x 215 x 90 mm on nykyaikaisella konetekniikalla pulverimaalattua teräspeltiä. Sylinterilukko ja kaksi avainta. Helppo kiinnittää takaseinässä olevien neljän kiinnityspisteen avulla. Metallinen postilaatikko on tyylikäs ja kestävä. Lukittava postilaatikko estää asiattomilta pääsyn postillesi.
Lue lisää

Lukollinen postilaatikko RST 300 x 250 x 100 mm

Original price was: 75,00 €.Current price is: 40,00 €. Sis. alv 24%.

HUOM! TÄSSÄ POSTILAATIKOSSA SUUAUKKO ON LIIAN PIENI ISOILLE SANOMALEHDILLE

Lukollinen postilaatikko RST 300 x 250 x 100 mm ruostumaton teräs:

 • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu metallinen postilaatikko
 • Mitat : 300 x 250 x 100 mm (K x L x S)
 • Paino: 2 kg
 • Väri : ruostumaton teräs, rst, rosteri, harmaa, hopea
 • Takaseinässä 4 kiinnitysreikää
 • Sylinterilukko ja kaksi avainta
Lukollinen postilaatikko RST 300 x 250 x 100 mm on nykyaikaisella konetekniikalla valmistettu tyylikäs postilaatikko. Sylinterilukko ja kaksi avainta. Helppo kiinnittää takaseinässä olevien neljän kiinnityspisteen avulla. Metallinen postilaatikko on tyylikäs ja kestävä. Lukittava postilaatikko estää asiattomilta pääsyn postillesi. Ruostumattomassa teräksessä on erinomainen sään kestävyys ja pitkä käyttöikä.
Lue lisää