Usein Kysytyt Kysymykset

Kysymys: Mikä on tuotteiden toimitusaika?
Vastaus: Toimitukset lähtevät pääsääntöisesti Tammisaaren varastolta 1-3 arkipäivässä kaikkialle Suomeen.

Kysymys: Lisätäänkö hintoihin ALV?
Vastaus: Kaikki Paketit.com -verkkokaupassa esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Kysymys: Haluaisin tilata tuotteita yksityishenkilönä, miten menettelen ?
Vastaus: Ensisijaisesti tilaus kannattaa tehdä sivustomme verkkokaupan kautta, kaikki tiedot tulevat varmasti oikein, kun olet ne itse tarkistanut. Jos verkkokaupan käyttö on jostain syystä hankalaa, lähetä vastaavat tiedot sähköpostilla info@paketit.com. Tilauksen voi tehdä myös puhelimitse, 050-5567727, varmimmin klo 11-17 työpäivisin.

Kysymys: Haluasin tilata tuotteita yrityksellemme, miten toimin ?
Vastaus: Ensisijaisesti tilaus kannattaa tehdä sivustomme verkkokaupan kautta, kaikki tiedot tulevat varmasti oikein, kun olet ne itse tarkistanut. Jos yrityksellänne on käytössä oma tilauslomake, lähetä se tai vastaavat tiedot sähköpostilla info@paketit.com. Tilauksen voi tehdä myös puhelimitse, 050-5567727, varmimmin klo 11-17 työpäivisin. Yritys saa asianmukaisen laskun sähköpostiin sekä erillisen paperilaskun paketissa. Laskutusasiakkaille ensisijainen laskutusmuoto on sähköpostin kautta lähetetty lasku, jos erityisesti tarpeen, lähetetään paperilasku. Laskutusasiakkaaksi haluavan kannattaa ottaa yhteyttä myyntiimme ennen ensimmäistä tilausta.

Kysymys: Edustan koulua, kuntaa, valtion laitosta, suuryritystä tms. Miten laskutus toimii ?
Vastaus: Laskutusosasto päättää asiakkaan laskutus- ja luottokelpoisuuden. Kun tilaus on todettu asianmukaiseksi ja tilaajalla on oikeudet tehdä ko. tilaus, yleensä laskutukselle ei ole estettä.

Kysymys: Missä maassa tuotteenne on valmistettu ?
Vastaus: Suurimman osan (esim. kaikki pakkaustarvikkeet) alkuperämaa on Puola, osittain myös Kiina, Taiwan ja Japani.

Kysymys: Vastaavan näköisiä tuotteita on usealla eri kaupalla tarjolla. Ovatko tuotteet laadullisesti kilpailukykyisiä?
Vastaus: Kyllä ovat. Jos saamme yhtään reklamaatiota, jossa tuotteen laatu ei vastaa ennakko-odotuksia, otamme asian vakavasti. Tuote todennäköisesti poistetaan valikoimista jo yhden reklamaation jälkeen.

Kysymys: Onko paketit.com luotettava verkkokauppa?
Vastaus: Kyllä. Yritys on toiminut vuodesta 2012. Aluksi yritys oli rekisteröity Puolaan, mutta myyntiä hallinnoitiin suomalaisten toimesta. Vuodesta 2022 toimita siirtyi kokonaan Suomeen, Keravalle. Kaikissa kysymyksissä meitä voi lähestyä helposti suomeksi ja englanniksi.