PAKETIT.COM

PAKETIT.COM Varasto

Saviontie 20 halli 5
04260 Kerava

0505567727
info@paketit.com

KYSYMYKSET

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Kaikki Paketit.com -verkkokaupassa esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Toimitukset lähtevät pääsääntöisesti Keravan varastolta 1-2 arkipäivässä kaikkialle Suomeen.

Yksityishenkilönä teet tilauksen verkkokaupan kautta. Kaikki tiedot tulevat varmasti oikein, kun olet ne itse tarkistanut.

Ensisijaisesti tilaus kannattaa tehdä sivustomme verkkokaupan kautta. Kaikki tiedot tulevat varmasti oikein, kun olet ne itse tarkistanut.

Tilauksen voi tehdä myös sähköpostilla info@paketit.com osoitteeseen tai soittamalla puhelimitse numeroon 050-5567727. Varmimmin klo 8-16 työpäivisin.

Ensisijaisesti tilaus kannattaa tehdä sivustomme verkkokaupan kautta. Kaikki tiedot tulevat varmasti oikein, kun olet ne itse tarkistanut.

Tilauksen voi tehdä myös sähköpostilla info@paketit.com osoitteeseen tai soittamalla puhelimitse numeroon 050-5567727. Varmimmin klo 8-16 työpäivisin.

Tilaamme jatkuvasti lisää tuotteita varastoon mutta ei välttämättä kaikki aivan heti joten jos tarvitsette jonkun tietyn tuotteen mikä on loppu varastosta kannattaa tuotesaatavuus varmistaa meidän asiakaspalvelusta.

YHTEYSTIEDOT

OTA YHTEYTTÄ

Lomakkeella voit jättää palautetta tai tuotekyselyitä täyttämällä yhteystietosi. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

   

  Asiakaspalvelu palvelee puhelimitse arkisin klo 08.00 – 16.00.  Voit myös lähettää viestiä tekstiviestitse tai sähköpostitse.

  Yrityksen tiedot:

  • Pakker Oy
  • Saviontie 20 halli 5
  • 04260 Kerava
  • Suomi
  • Puhelin: 050-5567727
  • Sähköposti: info@paketit.com
  • Sähköpostitilaukset: info@paketit.com
  • Y-tunnus: 3274902-4

  Verkkolaskutustiedot

  Verkkolaskuosoite: 003732749024 Operaattori: Maventa (003721291126) Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*

  Sähköpostilaskun osoite: 32749024@scan.netvisor.fi

  Paperilaskut skannauspalveluun: Pakker Oy 32749024 PL 100 80020 Kollektor Scan

  PAKETIT.COM verkkokauppa.

  Tervetuloa paketit.com verkkokauppaan.

  Paketit.com verkkokauppa on toiminut jo vuodesta 2012 alkaen. Valikoimastamme löydät paljon erilaisia pakkaustarvikkeita pakkaamiseen sekä joitakin oheistuotteita. Tutustu valikoimaamme ja tervetuloa ostoksille. Verkkokauppamme sisältää laajan valikoiman laadukkaita pakkaustarvikkeita. Tuotteemme toimitetaan nopealla toimitusajalla. Lähetykset lähtevät Keravan varastolta joka arkipäivä. Asiakas saa valita, kulkeeko lähetys Matkahuollon vai Postin logistiikkaketjua pitkin. Toimitukset paketeille koko Suomeen sujuvasti. Yleensä toimitukset ovat perillä 1-2 arkipäivää tilauksen tekemisestä.

  Valikoimamme sisältää paljon erilaisia pakkaustarvikkeita, joista suosituimmat tuoteryhmät ovat sellofaanipussit ja muovipussit sulkimella. Meidät tunnetaankin erityisesti laajasta sellofaanipussivalikoimastamme.

  Verkkokaupassamme edulliset hinnat ovat tarjolla yritysten lisäksi myös yksityishenkilöille ja yhteisöille. Asiakaskuntamme onkin hyvin laaja, yksittäisestä kuluttajasta maan suurimpiin yrityksiin. Kaikki asiakkaat, niin suuret kuin pienetkin, ovat meille tervetulleita palveltaviksi.

  Meillä on myös oma maahantuonti joten jos ette löydä etsimänne tuotetta meidän verkkokaupan valikoimasta voitte lähettää kyselyn joko yhteystiedot sivustolla olevassa lomakkeen kautta tai puhelimitse.

  Runsaan valikoimamme kaikkiin hintoihin sisältyy Arvonlisävero 24%.