Papper- och plast påsar

På denna sida hittar du alla pappers och plastpåsar vi för tillfället har i vårt sortiment. Klicka på bilden för att fortsätta till produkterna.

Vi har också vår egen produktimport så om du inte kan hitta den produkt du söker i vår webbutik, kan du skicka in en förfrågan antingen via formuläret på “kontaktuppgifter” bladet på hem sidan eller via telefon.

Moms på 24% ingår i alla priser.

Papperspåsar

Våra ekologiska papperspåsar är tillverkade av högkvalitativt papper med slit stark konstruktion och solida handtag. Brunt kraftpapper som väger 100 g/m2.
Papperspåsar lämpar sig traditionellt för en mängd olika kommersiella och kiosk miljöer, där du vill erbjuda plast påsar på ett mer miljövänligt sätt att göra inköp.

Plastpåsar

Engångspåsar av plast. Material HDPE.

Biologiskt nedbrytbara påsar

Biologiskt nedbrytbara påsar är tillverkade av bio-plast. Biologiskt nedbrytr plast är plast som bryts ned till koldioxid eller metan, vatten och bio massa. Vid tillverkningen av biologiska plaster används bland annat förnybara råvaror som majs, potatis stärkelse och biologiskt nedbrytbara polymerer. En del av råvarorna kan också vara av fossilt ursprung.